Wat is Angelic Reiki?

urWat is er mooier dan hand in hand te mogen werken met de engelenrijken, Opgestegen Meesters en Galactische Wezens? Angelic Reiki biedt een diepgaand systeem van genezing en bewustzijnsverruiming. Het is een krachtig middel om persoonlijke ontwikkeling, transformatie en voorbereiding op de nieuwe tijd te ondersteunen. Zoals Aartsengel Matatron het heeft aangegeven toen hij het systeem doorgaf aan de grondlegger Kevin Core:‘Angelic Reiki is de genezing voor onze tijd.’

Angelic Reiki is een krachtige helende modaliteit die werkt met de hoogste energieën van het Engelenrijk om tot heling en evenwicht op alle niveaus te komen. Angelic Reiki geeft de mogelijkheid te werken aan zelfgenezing en om genezing te sturen naar andere mensen, plaatsen en situaties; dichtbij en ver weg.

Angelic Reiki brengt de energie van Usui en Shamballa reiki samen en combineert deze met krachtige transmissies van de Engelen zoals deze zijn gechanneld door Kevin Core.

Een  behandeling op afstand met Angelic Reiki brengt je in contact met de energie van de Engelenrijken en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf. Zo kun je de puurste engelenenergie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is. Angelic Reiki brengt balans en welzijn. En wanneer je je aangetrokken voelt tot Angelic Reiki, dan betekent dit dat je op een of ander niveau klaar bent voor verandering. Angelic Reiki kan je helpen disbalans los te laten, of deze nu komt uit een huidig of vorig leven. Uiteindelijk is het doel hiervan je te helpen een gelukkiger leven te leiden. 

Engelen worden niet beperkt door tijd en ruimte. Samenwerken met Engelen en Aartsengelen helpt daarom om alle gebieden in balans te brengen en te helen op diepe niveaus. De ontvanger wordt in multidimensionale Angelic Reiki healing ondersteund bij het loslaten van de fysieke, emotionele en karmische onevenwichtigheden alsook voorouderlijke kwesties in alle tijd en ruimte. Het is een zegen om deze engelachtige healing sessies te geven en ontvangen