Over mij

Cathelijne chalice well kleinMijn naam is Cathelijne. Ik las voor het eerst over Angelic Reiki in 2009. Het resoneerde diep in mijn hart en in 2010 ben ik naar Worcester gereisd om Angelic Reiki te leren bij Kay Zega. Ik heb vervolgens een Master Retreat georganiseerd met Kay in 2012, zodat meer mensen in Nederland Angelic Reiki konden leren. Dit kwam tot stand na een artikel over Angelic Reiki dat werd gepubliceerd in de Paravisie.

In 2012 heb ik me na extra scholing door Colleen Tucker  aangesloten bij de Angelic Reiki Association. Ik vind het prachtig met de engelen te werken, creëren en te helen.

De engelen hebben me altijd gefascineerd en ik heb er ontzettend veel mooie boeken over gelezen, ondermeer van Doreen Virtue en Diana Cooper. Naast mijn opleiding tot Angelic Reiki practitioner en trainer ben ik opgeleid als Engelentherapie Coach. Ondertussen heb ik een zichzelf ontwikkelende werkwijze waarbij ik met de engelen werk door middel van kunst, coaching, healing, workshops, Crystal Angel Essences en schrijven. Je leest hierover meer op mijn website www.angellightheart.nl.

Mijn basis ligt in een reguliere opleiding tot klinisch en gezondheidspsycholoog, cognitief gedragstherapeut, oplossingsgericht therapeut en mindfulness therapeut.

Naast deze professionele ontwikkeling op wetenschappelijk gebied, heb ik mij al sinds jonge leeftijd verdiept in spirituele ontwikkeling en groei. Vanuit deze interesse heb ik reiki I, II en III gedaan, Bach bloesem therapie en Engelentherapie coaching, Angelic Reiki en werken met de Ascended Masters. Ook werk ik samen met mijn eenhoorn spirit guide, drakengids en dolfijnengidsen. Ik heb drie dolfijnen attunements mogen ontvangen.

Graag help ik je op jouw spirituele pad!