Een Angelic Reiki Behandeling op afstand

Healing HandsEen heling op afstand is ook mogelijk en even krachtig. Het is prachtig dat energie niet door tijd of ruimte is gebonden en heling overal kan worden verzonden in de wereld via de ether. De heling op afstand die ik stuur is een heling op spirituele basis. Deze is veilig en kan inwerken op lichaam, geest, emotie en je spirituele wezen.

Wat er gebeurt tijdens heling met Angelic Reiki op afstand

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

De heling op afstand gaat als volgt in zijn werk:

    • Je stuurt me je volledige naam en adres, telefoonnummer, email en je geboortedatum.
  • Je laat me weten wat de zaken zijn die nu spelen in je leven en wat de reden is dat je een behandeling wilt. Deze informatie wordt natuurlijk geheel vertrouwelijk behandeld.
  • We spreken samen een tijd en datum af waarop je een uur vrij kunt maken om je te wijden aan de helende ervaring. Ik raad je aan deze tijd werkelijk voor jezelf vrij te maken in een prettige en rustige omgeving waar je je op je gemak voelt. Het is het prettigste te gaan liggen, al kan comfortabel zitten natuurlijk ook.
  • Op de afgesproken tijd, behandel ik je op afstand.
  • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren. Anderen worden zich bewust van emoties. Weer anderen ontvangen inzichten of daadwerkelijke begeleiding van de engelen. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek. Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de healing minder werkzaam was.
  • Na de heling, wanneer alles je nog helder voor de geest staat, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren. Ik zal dit ook doen.
  • Ongeveer een uur na de aanvang van de healing, bel je me en bespreken we wat je hebt ervaren en welke feedback ik heb.
  • De heling zal in de erop volgende 3 tot 4 weken geintegreerd worden en je kunt in die tijd waar dat passend is mailen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

De heling op afstand kost  55 euro per keer. Je kunt een afspraak maken per email . Je ontvangt dan de nodige informatie en een factuur. Betaling geschiedt altijd vooraf. Je krijgt een formulier toegestuurd waarop je kunt invullen waarvoor je heling vraagt. Ook vraag ik altijd een digitale foto.