Angelic Reiki Master Level Workshop (3&4)

_wsb_350x494_ARAscociationBlank3264coloursDeze workshop is beschikbaar voor degenen die een Angelic Reiki niveau 1 & 2 certificaat hebben en die eraan toe zijn een volgende fase in te gaan, hetzij voor persoonlijke ontwikkeling of om Angelic Reiki te doceren.

Deze workshop wordt gegeven over drie volle dagen en is een krachtige ervaring die de basis legt voor de inkomende Galactische Energie van Ascentie. Het wekt het Goddelijke binnenin jezelf en deelnemers ontvangen een golf van liefde vanuit het hart van de Melkweg. Het plaatst je in jouw eigen spirituele kracht en helpt je de Opgestegen Meester in jezelf te herkennen.

Deze workshop is een gift aan jezelf met:

~ Het opfrissen van de geleerde technieken van de level 1 & 2 workshop
~ Mogelijkheden om helingservaringen delen
~ Genezing door middel van oogcontact, zoals gebruikt in Atlantis
~ Genezen met Soul Group energieën
~ Genezing met energieën van de Goddelijke Aanwezigheid en Goddelijke Zegen
~ activatie van 13 symbolen die een toegangspoort tot multidimensionale heling zijn, geactiveerd tot Engelenniveau via de 7 niveaus van vorm en de Goddelijke vorm door Aartsengel Metatron
~ Volledige afstemming op Angelic Reiki 3e en 4e graads niveau
~ Gaven van hogere kennis gegeven door de Sarim, de Prinsen van het Engelenrijk
~ Oefenen met helingsessies
~ Advies over het lesgeven in Angelic Reiki en Angelic Reiki inwijdingen
~ Een uitgebreide Master Teacher handleiding
~ Certificaat van de opleiding tot 3e en 4e Graad Angelic Reiki

Deelnemers kunnen ervan verzekerd zijn dat de Engelen aanwezig zijn bij elke workshop die ze onderwijzen. Ze kunnen erop vertrouwen dat ze zullen worden ondersteund door Engelen wanneer ze inwijdingen faciliteren.

Een speciaal onderdeel van het onderwijzen van dit systeem aan anderen betreft deelname in  oefensessies. Het is door deze sessies dat veel vragen worden gesteld en beantwoord en de technieken zelf worden gegeven en toegelicht.

Kosten zijn 544 euro. Na aanbetaling van 200 euro is je inschrijving gewaarborgd. Betaling van het volledige bedrag is 2 weken voor aanvang. De workshop gaat gewoonlijk door bij minimaal 3 deelnemers.