Angelic Reiki Behandeling

archangel-raphaelAan het begin van de een-op-een helingsessie met Angelic Reiki is er tijd om te bespreken wat je als cliënt op dit moment ervaart en nodig hebt. Je kunt aangeven wat je heeft doen besluiten een afspraak te maken voor Angelic Reiki. Zo is duidelijk wat jouw intentie is voor deze sessie.

Vervolgens begint de behandeling waarbij ik als beoefenaar genezende engelenenergie channel via mijn handen. Als je zit, worden tijdens de behandeling de handen van de beoefenaar op je schouders gelegd. Bij een liggende behandeling liggen de handen op het hoger hart en de zonnevlecht. In een enkel geval word ik als behandelaar door de engelen geleid om de handen te verplaatsen naar een gebied dat aandacht behoeft.

Als cliënt blijf je volledig gekleed. Je ontspant je tijdens de sessie op de muziek van Michael Hammer, die specifiek gechanneld is door zijn Engelengids. Na het gedeelte van de heling via de handen, is er tijd om te delen wat je hebt ervaren. Wanneer ik als behandelaar inzichten heb ontvangen van de Engelen of mij dingen zijn opgevallen, zal ik deze met je delen.

De hele sessie duurt maximaal een uur. De helende energie wordt gekanaliseerd uit de Engelenrijken via Helende Engelen, Aartsengelen, Opgestegen Meesters en Galactische Genezers. De reikwijdte van de sessie kan zich uitstrekken tot multidimensionale heling, zoals tussen generaties en levens.

Waar nodig vul ik de heling aan met het gebruik van kristallen of andere energetische hulpmiddelen zoals Crystal Angel Essences naar gelang van de behoeften van de individuele cliënt.

De heling werkt in de regel 3 tot 4 weken door.

Je kunt een sessie bestellen via de webshop>>>.