Angelic Reiki 1 & 2 Practitioner Level Workshop

ORIGINAL AR Ascociation Blank SMDeze workshop leert je het unieke helingssysteem dat  Angelic Reiki wordt genoemd. Studenten worden afgestemd op 1e en 2e Graad van Angelic Reiki en leren een aantal behandelmethoden. Je leert in 2,5 dag ‘hands on’ te werken met deze methoden en leer ook hoe je helende gereedschappen afstemmen.

Tijdens de inwijdingen/afstemmingen word je verbonden met helende Engelen die met je zullen werken in de toekomst. De inwijdingen bevatten Reiki symbolen die zijn afgestemd op de trillingen van de Engelen. Deze symbolen werden aan de mensheid gegeven door St Germain ten tijde van Atlantis.

Deze workshop is een geschenk aan jezelf, met:

~ Een volledige clearing door de engelen inclusief karma snijden vóór elke afstemming
~ Volledige afstemming op Angelic Reiki 1 en 2
~De 7 gegeven symbolen worden geactiveerd tot het niveau van de engelen door middel van de 7 niveaus van vorm en Goddelijke vorm door Aartsengel Metatron
~ Een afstemming op het Engelenrijk van Licht tot de 11e dimensie door Aartsengel Metatron
~ heling door middel van handoplegging waarbij je helende Engelenenergie channelt, heling via het derde oog, genezen met Opgestegen Meesters en de Galactische Helers, Multidimensionale heling en heling van vorige levens.
~ Uitleg over zelfheling, heling op afstand, behandeling van zwangere vrouwen, kinderen en dieren
~ Advies over praktische zaken aangaande behandeling
~ Technieken om helende instrumenten zoals kristallen af te stemmen op Engelenvibratie
~ Een Meesterkristal om de ‘Angelic Codes of Healing’ vast te houden
~ Een uitgebreide handleiding
~ Een certificaat van de opleiding tot de 1e en 2e Graad Angelic Reiki

Door op deze manier als heler met de Engelen te werken, bied je jezelf een prachtige dienst aan jezelf, de mensheid en de planeet.

De Angelic Reiki 1&2 workshop duurt 2,5 dag, gewoonlijk een vrijdagmiddag van 15-18 en de zaterdag en zondag van ongeveer 10-17 uur.

Kosten zijn 303 euro. Na aanbetaling van 100 euro is je inschrijving gewaarborgd. Betaling van het volledige bedrag is 2 weken voor aanvang. De workshop gaat gewoonlijk door bij minimaal 4 deelnemers.